Fietsclinic met board, directie of hoger management

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Fietsclinic met board, directie of hoger management

[/vc_column_text][vc_column_text]

GEÏNSPIREERD IN HET ZADEL

Lekker samen fietsen. Een mooier smeermiddel is er niet om te bouwen aan de teamgeest van uw board, directie of hoger management. Met zijn allen de paden op en de lanen in. Ontspannen en nieuwe inspiratie opdoen. Elkaar op een nieuwe, sportieve manier leren kennen.[/vc_column_text][us_image image=”2039″][us_separator show_line=”1″][vc_column_text]

Een kwart eeuw wielerervaring

Aangenaam, Aart Vierhouten. Mijn specialiteit: fietsen inzetten om de doelstellingen van uw bedrijven of organisatie dichterbij te brengen. De fiets is bijvoorbeeld een uitstekend vehikel om de teamgeest van uw board, directie of hoger management te bevorderen. Als u dat wenst, kunnen er ook strategische boodschappen ‘op de bagagedrager meerijden’. Zoals een gezamenlijk doel dat u als team wilt stellen. Samen het commitment daarvoor aangaan. Of we maken er bijvoorbeeld een Klim- en Daalclinic van in heuvelachtig terrein onder het motto ‘Samen naar de top’. Ik kan dit soort issues op een leuke en subtiele manier in mijn verhaal en in het programma verweven.

Al vele jaren verzorg ik fietsclinics die in tal van bedrijven hebben gezorgd voor meer teamgeest in een board, directie of hoger management. Dat doe ik op basis van veertien jaar ervaring als beroepswielrenner en tien jaar als trainer, coach, spreker en organisator van fietsclinics. Uw board members, directeuren of managers horen mijn mooiste anekdotes, recht uit het hart van het profpeloton. Ik reik wijsheid aan die ik verzamelde als profwielrenner, trainer en coach. De praktische organisatie van een fietsclinic is bij mij, in samenwerking met MIR Sportmarketing ook in vertrouwde handen. Uw mensen hebben gegarandeerd een topervaring.

Vaste onderdelen van een fietsclinic met board, directie of hoger management zijn:

  • Geheel verzorgd fietsprogramma
  • 15-30 minuten presentatie door Aart Vierhouten voorafgaand aan de fietskilometers
  • Start vanuit een toplocatie, zoals Landgoed Rhederoord op de Veluwe, of vanuit eigen bedrijfsgebouw

Op uw verzoek en in goed overleg kunnen we daar elementen aan toevoegen. Zoals een wedstrijdelement, catering, fotoreportage, de aanwezigheid van beroemde kampioenen uit heden en verleden et cetera.

[/vc_column_text][us_separator show_line=”1″][vc_column_text]

In een goed gesprek bepalen we de koers

Ik ben er zeker van dat een fietsclinic de teamgeest van uw board, directie of hoger management op een hoger niveau brengt. Van harte nodig ik u uit voor een goed gesprek daarover. Ik breng u op bruikbare ideeën voor een passende en geslaagde fietsclinic. Hieronder meldt u zich aan voor een gratis BEPAAL DE KOERS strategiesessie met mij. U krijgt:

  • Een luisterend oor voor de wensen van uw organisatie.
  • Goede raad hoe u fietsen kunt inzetten bij relatiemanagement.
  • Een aanbod, praktisch en concreet, om aan de slag te gaan.

BEPAAL DE KOERS strategiesessie
[/vc_column_text][us_btn label=”Afspraak maken” link=”url:http%3A%2F%2Fmarkz67.sg-host.com%2Fafspraak%2F” style=”3″ font_size=”19px” url=”https://aartvierhouten.nl/afspraak/” type=”primary” external=”0″][us_separator show_line=”1″][vc_column_text]

Wie is Aart Vierhouten?

Als profwielrenner kwam ik elf keer als eerste over de streep. Mijn specialiteit was: anderen helpen om het beste uit zichzelf te halen. Als ‘wegkapitein’ van ploegen als Rabobank, Lotto en Vacansoleil was ik koersbepalend in klassiekers en grote rondes. Voor Robbie McEwen en andere toppers bereidde ik de sprint voor in de Tour de France en klassiekers. Als trainer en coach legde ik de basis voor jonge renners als Wout Poels en Tom Dumoulin. Nu verzorg ik fietsclinics, lezingen in bedrijven en in-company sportieve programma’s.

Meer over Aart Vierhouten

[/vc_column_text][us_separator show_line=”1″][vc_column_text]

Ook voor klanten, relaties en medewerkers

Behalve fietsclinics met relaties verzorg ik voor bedrijven en organisaties ook fietsclinics speciaal voor klanten en realties of medewerkers. Daarnaast kan ik voor u een in-company-bewegingsprogramma verzorgen. Uw personeelsleden volgen dan het 100 dagen programma Sportrusten, waarbij ze kunnen kiezen uit hardlopen of fietsen. Goed voor meer vitaliteit en minder verzuim, onder het motto ‘Sportief Verantwoord Ondernemen’. Klik hieronder voor meer informatie:

Wielrennen met klanten en relaties
Wielrennen met medewerkers

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]