Boek KOPWERK

Kopwerk - Dit boek wil iedere wielrenner hebben

[vc_row width=”full” us_bg_image_source=”media” us_bg_image=”31326″ us_bg_repeat=”no-repeat” css=”.vc_custom_1593943189167{margin-top: 60px !important;}”][vc_column][us_separator size=”huge” css=”.vc_custom_1593943076731{padding-top: 100px !important;padding-bottom: 100px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”KOPWERK” font_container=”tag:h1|font_size:34|text_align:left” google_fonts=”font_family:ABeeZee%3Aregular%2Citalic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_column_text]

KOPWERK is ontstaan door de vele terugkerende vragen over hoe te trainen, die ik kreeg tijdens het geven van wielerclinics. Dit samen met het ontbreken van kennis over én uitvoeren van een efficiënte ademhaling. Dit inspireerde mij om te starten met het schrijven van KOPWERK.  Mijn ervaringen en kennis over wielertraining op het hoogste niveau leerde mij dat je opzoek moet naar de juiste balans van intensiteiten in je trainingen. Zo leerde ik dat alleen snoeihard trainen je niveau niet omhoog brengt, maar door juist deze trainingen af te wisselen met ‘vogels kijken’ trainingen je fietsconditie groeit!

De kennis over hoe jouw brein functioneert tijdens inspanning en ontspanning komt aan bod. Wanneer je dit combineert met het juist ademhalen tijdens inspanning maar zeker ook in je ontspanning(herstel)fase haal je het maximale uit beiden. Ademexpert Koen De Jong geeft uitleg over je ademhaling en hoe je met praktische oefeningen dit direct op jezelf kan toepassen. Zo ontstaat de rode draad door het boek heen met de hoofdstukken brein*ademhalen*training. In ieder hoofdstuk wordt kennis gecombineerd met anekdotes, wielerverhalen en talloze mooie foto’s. Zo neem ik je mee in de wereld van de zó mooie wielersport. Dat je soms ook keuzes moet maken om je training tóch uit te voeren, laat Joop Zoetemelk zien, aan de hand van een fantastische foto uit zijn archief.

Het trio Eric Corton, J.W.Roij en Peter Winnen nemen ieder een column voor hun rekening en schrijven op waarom de fiets bij één ieder op een ander moment in hun leven zo belangrijk was of juist weer is geworden.

Bestel hier jouw eigen gesigneerd exemplaar van KOPWERK!

[/vc_column_text][us_btn label=”Direct bestellen” link=”url:https%3A%2F%2Faartvierhouten.nl%2Fproduct%2Fkopwerk%2F|title:Kopwerk||” style=”4″ font_size=”20px”][/vc_column][vc_column css=”.vc_custom_1593776809018{margin-top: 50px !important;}” width=”1/3″][us_image_slider ids=”30515,2282,2283,2284″ arrows=”hide” nav=”dots” autoplay=”1″][/vc_column][/vc_row]