Trainen met een prof

Trainen met een prof
Foto; Leon van Bon

Trainen met een prof; individueel of met meerdere personen, race, mtb of gravel met Aart Vierhouten

Samen met mij leren efficiënt kop over kop te fietsen? Veilig en vertrouwd de bocht induiken en er sneller uitkomen dan je hem in ging? Dat kán wanneer je op pad gaat met een prof. 

Foto; Leon van Bon

In de praktijk aanwijzingen opvolgen van een prof is de kortste klap, zo leer je de techniek om veilig een bocht in te sturen, kop over kop fietsen en hoe een efficiënte ademhaling je meer brengt! Dit geldt ook voor een Mtb of gravelride clinic; Hoe pak je die heuveltjes aan zonder je voet aan de grond te zetten? Wat is het juiste schakelmoment? Deze techniek en meer leer je direct in de praktijk. Wil je alvast een voorsprong nemen op jezelf bestel dan ons boek KOPWERK. Waar naast wielerverhalen, gave foto’s, kennis wordt gedeeld over *Brein*Ademhaling*Training.

Boshut fietsclinic

We beginnen met een korte presentatie en stappen erna op de fiets voor de clinic. Locatie; De Boshut, *Hilversum | Kennismaken – koffie/thee – presentatie | Fietsen en na afloop nazit met een drankje naar wens | Prijs per persoon € 199, – (Minimaal 3 pers.)
*ander vertreklocatie op aanvraag mogelijk. Reserveer hier jullie clinic!

Personal training

Met deze 1 op 1 trainingen leer je snel en efficiënt wat de basis is van het wielrennen. Jouw doelen gaan we samen mogelijk maken! Minimaal 3 uur – €295, – * Eigen locatie mogelijk – extra persoon €95, – (max 2 personen) *Excl. reiskosten. Reserveer hier jouw trainingsdata!

Klim&Daalclinic Posbank

Leer hoe je met vertrouwen aan die klim begint en veilig maar snel afdaalt door deel te nemen aan onze clinic. Wil je inboeken op een klim&daalclinic op en rondom de Posbank, Arnhem? Klik dan hier voor meer info

Klim&Daalclinic Limburg & Belgische Voerstreek

Waar anders dan in Limburg kan je vrij uit klimmen en dalen! Dit uitvoeren zonder voet aan de grond stress bergop óf stilstaand door die bochten tijdens het dalen? Boek een plek in onze clinic waarbij we starten én finishen bovenop de Cauberg. Klik hier voor meer info