Wielrennen met medewerkers

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Wielrennen met medewerkers

[/vc_column_text][vc_column_text]

VROLIJK IN HET ZADEL

Lekker samen fietsen. Een mooier smeermiddel is er niet om je medewerkers blij en tevreden te maken. Met zijn allen de paden op en de lanen in. Lachen en ook nog wat leren. Elkaar op een nieuwe, sportieve manier beter leren kennen.[/vc_column_text][us_image image=”2033″ size=”full” align=”center”][us_separator show_line=”1″ line_width=”default”][vc_column_text]

Een kwart eeuw wielerervaring

Aangenaam, Aart Vierhouten. Mijn specialiteit: fietsen inzetten om de doelstellingen van bedrijven of organisaties dichterbij te brengen. De fiets is bijvoorbeeld een uitstekend vehikel om medewerkers op een leuke en sportieve manier te vermaken. Als je dat wenst, kunnen er ook strategische boodschappen ‘op de bagagedrager meerijden’. Het thema van de clinic kan bijvoorbeeld zijn ‘Zonder knechten geen meesters’. Of we kunnen een ploegentijdrit houden onder de noemer ‘Communiceren verplicht’. Ik kan dit soort issues op een leuke en subtiele manier in mijn verhaal en in het programma verweven.

Al vele jaren verzorg ik fietsclinics die in tal van bedrijven hebben gezorgd voor voor vrolijke en gëinspireerde medewerkers. Dat doe ik op basis van veertien jaar ervaring als beroepswielrenner en tien jaar als trainer, coach, spreker en organisator van fietsclinics. Jij en je medewerkers horen mijn mooiste anekdotes, recht uit het hart van het profpeloton. Ik reik wijsheid aan die ik verzamelde als profwielrenner, trainer en coach. De praktische organisatie van een fietsclinic is bij mij, in samenwerking met MIR Sportmarketing ook in vertrouwde handen. De medewerkers hebben gegarandeerd een topdag.

Vaste onderdelen van een fietsclinic met medewerkers zijn:

  • Geheel verzorgd fietsprogramma
  • 15-30 minuten presentatie door Aart Vierhouten voorafgaand aan de fietskilometers
  • Start vanuit een toplocatie of vanuit eigen bedrijfsgebouw

Op verzoek en in goed overleg kunnen we daar elementen aan toevoegen. Zoals een wedstrijdelement, catering, fotoreportage, de aanwezigheid van beroemde kampioenen uit heden en verleden et cetera.[/vc_column_text][us_image image=”2032″ size=”full” align=”center”][us_separator show_line=”1″ line_width=”default”][vc_column_text]

In een goed gesprek bepalen we de koers

Ik ben er zeker van dat een fietsclinic de medewerkerstevredenheid van het bedrijf of de organisatie op een hoger niveau brengt. Van harte nodig ik je uit voor een goed gesprek daarover. Ik breng je op bruikbare ideeën voor een passende en geslaagde fietsclinic. Hieronder meldt je je aan voor een gratis BEPAAL DE KOERS strategiesessie met mij. Je krijgt:

  • Een luisterend oor voor de wensen van de organisatie.
  • Goede raad hoe je fietsen kunt inzetten om medewerkers blij te maken
  • Een aanbod, praktisch en concreet, om aan de slag te gaan.

BEPAAL DE KOERS strategiesessie
[/vc_column_text][us_btn link=”url:http%3A%2F%2Fmarkz67.sg-host.com%2Fafspraak%2F” url=”https://aartvierhouten.nl/afspraak/” type=”primary” external=”0″ style=”3″ label=”Afspraak maken” font_size=”19px”][us_separator show_line=”1″ line_width=”default”][vc_column_text]

Wie is Aart Vierhouten?

Als profwielrenner kwam ik elf keer als eerste over de streep. Mijn specialiteit was: anderen helpen om het beste uit zichzelf te halen. Als ‘wegkapitein’ van ploegen als Rabobank, Lotto en Vacansoleil was ik koersbepalend in klassiekers en grote rondes. Voor Robbie McEwen en andere toppers bereidde ik de sprint voor in de Tour de France en klassiekers. Als trainer en coach legde ik de basis voor jonge renners als Wout Poels en Tom Dumoulin. Nu verzorg ik fietsclinics, lezingen in bedrijven en in-company sportieve programma’s.

Meer over Aart Vierhouten

[/vc_column_text][us_separator show_line=”1″ line_width=”default”][vc_column_text]

Ook voor relaties en klanten, managers en directies

Behalve fietsclinics met relaties verzorg ik voor bedrijven en organisaties ook fietsclinics speciaal voor relaties en klanten of board, directie en management. Daarnaast kan ik een in-company-bewegingsprogramma verzorgen. Jouw personeelsleden volgen dan het 100 dagen programma Sportrusten, waarbij ze kunnen kiezen uit hardlopen of fietsen. Goed voor meer vitaliteit en minder verzuim, onder het motto ‘Sportief Verantwoord Ondernemen’. Klik hieronder voor meer informatie:

Wielrennen met klanten en relaties
Wielrennen met board, directie en management
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]