Fietsclinic met klanten en relaties

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Fietsclinic met klanten en relaties

[/vc_column_text][vc_column_text]

Fietsen verbind

Business en fun samen dat is kort samengevat wat een fietsclinic bied. Een mooier smeermiddel is er niet om de binding met je klanten en relaties te bevorderen. Netwerken op de fiets. Elkaar op een nieuwe, sportieve manier leren kennen.[/vc_column_text][us_image image=”2036″][us_separator show_line=”1″][vc_column_text]

Jouw eigen bedrijfs fiets event

Mijn specialiteit: fietsen inzetten om de doelstellingen van bedrijven en organisaties dichterbij te brengen. De fiets is bijvoorbeeld een uitstekend middel om klantloyaliteit te verbeteren. Indien gewenst, kunnen er ook strategische boodschappen ‘op de bagagedrager meerijden’. Zoals merkwaarden die het bedrijf of de organisatie aan klanten en relaties wilt communiceren. Ik vertel op een inspirerende manier over de gewenste onderwerpen met vergelijkingen en verhalen uit de professionele wielersport.

Al vele jaren verzorg ik fietsclinics die in tal van bedrijven hebben gezorgd voor voor een hechtere band met relaties. Dat doe ik op basis van veertien jaar ervaring als beroepswielrenner en tien jaar als trainer, coach, spreker en organisator van fietsclinics. Jij en je klanten horen mijn mooiste anekdotes, uit het hart van het profpeloton.  Als profwielrenner leer je algauw dat de wielersport een individuele teamsport is. Waarbij jouw specialisme onderdeel uitmaakt van het grotere teambelang/doel.  De praktische organisatie van de fietsclinic is in samenwerking met MIR Sportmarketing dan ook in vertrouwde handen. Je klanten en relaties hebben gegarandeerd een topdag!

Vaste onderdelen van een fietsclinic met klanten en relaties zijn:

  • Geheel verzorgd fietsprogramma
  • Voor iedere niveau toegankelijk
  • 15-30 minuten presentatie door Aart Vierhouten voorafgaand aan de fietskilometers
  • Routes op maat
  • Start vanuit een toplocatie of vanuit eigen bedrijfsgebouw

Op verzoek en in goed overleg kunnen we daar elementen aan toevoegen. Zoals een wedstrijdelement, catering, fotoreportage, de aanwezigheid van beroemde kampioenen uit heden en verleden et cetera.

[/vc_column_text][us_separator show_line=”1″][vc_column_text]

In een goed gesprek bepalen we de koers

Ik ben er zeker van dat een fietsclinic het relatiemanagement van je bedrijf of organisatie op een hoger niveau brengt. Van harte nodig ik je uit voor een goed gesprek daarover. Ik breng je op bruikbare ideeën voor een passende en geslaagde fietsclinic. Hieronder meldt je je aan voor een gratis BEPAAL DE KOERS strategiesessie met mij. Je krijgt:

  • Een luisterend oor voor de wensen van uw organisatie.
  • Goede raad hoe je fietsen kunt inzetten bij relatiemanagement.
  • Een aanbod, praktisch en concreet, om aan de slag te gaan.

BEPAAL DE KOERS strategiesessie
[/vc_column_text][us_btn label=”Afspraak maken” link=”url:http%3A%2F%2Fmarkz67.sg-host.com%2Fafspraak%2F” style=”3″ font_size=”19px” url=”https://aartvierhouten.nl/afspraak/” type=”primary” external=”0″][us_separator show_line=”1″][vc_column_text]

Wie is Aart Vierhouten?

Als profwielrenner kwam ik elf keer als eerste over de streep. Mijn specialiteit was: anderen helpen om het beste uit zichzelf te halen. Als ‘wegkapitein’ van ploegen als Rabobank, Lotto, Skil-Shimano en Vacansoleil was ik koersbepalend in klassiekers en grote rondes. Voor Robbie McEwen en andere toppers bereidde ik de sprint voor in de Tour de France en klassiekers. Als trainer en coach legde ik de basis voor jonge renners als Wout Poels en Tom Dumoulin,Dylan van Baarle, Mike Theunissen. Nu verzorg ik mede fietsclinics, lezingen in bedrijven en in-company sportieve programma’s.

Meer over Aart Vierhouten

  • Alles over mijn wielerloopbaan: kijk op mijn Wikipedia-pagina
  • Hoe ik over wielrennen en trainen denk: bestel mijn boek  KOPWERK

[/vc_column_text][us_separator show_line=”1″][vc_column_text]

Ook voor medewerkers, managers en directies

Behalve fietsclinics met relaties verzorg ik voor bedrijven en organisaties ook fietsclinics speciaal voor medewerkers of board, directie en management. Daarnaast kan ik een in-company-bewegingsprogramma verzorgen. De personeelsleden volgen dan het 100 dagen programma Sportrusten, waarbij ze kunnen kiezen uit hardlopen of fietsen. Goed voor meer vitaliteit en minder verzuim, onder het motto ‘Sportief Verantwoord Ondernemen’. Klik hieronder voor meer informatie:

Fietsclinic met medewerkers
Fietsclinic voor board, directie en management[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]