Sportief verantwoord ondernemen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sportief verantwoord ondernemen

[/vc_column_text][vc_column_text]

SPORTRUSTEN 100 DAGEN PROGRAMMA VOOR ALLE MEDEWERKERS

Productiviteit en vitaliteit van de medewerkers zijn prioriteiten van elk bedrijf of organisatie. Het 100 dagen programma, Sportrusten is ideaal om medewerkers op een sportieve en verantwoorde manier in beweging te krijgen. Met als bijkomend gevolg weer vrolijke verhalen bij het koffieapparaat, de verzuimcijfers omlaag en de productiviteit omhoog.[/vc_column_text][us_image image=”2025″ align=”center”][us_separator show_line=”1″ line_width=”default”][vc_column_text]

Een kwart eeuw wielerervaring

Aangenaam, Aart Vierhouten. Mijn specialiteit: fietsen inzetten om de doelstellingen van bedrijven of organisatie dichterbij te brengen. Met andere woorden: Sportief Verantwoord Ondernemen (SVO). De fiets is een bij uitstek geschikt vehikel om de vitaliteit van medewerkers te bevorderen.

Het Sportrusten 100 dagen Programma is een effectief instrument binnen je HRM beleid. Het verzuimbeleid krijgt krachtige impulsen. Aan de hand van haalbare en verantwoorde trainingsschema’s gaan de medewerkers 100 dagen fietsen of hardlopen. Goed voor meer gezondheid, vitaliteit en productiviteit. In het programma heb ik al mijn ervaring verwerkt.  Veertien jaar was ik beroepswielrenner, de laatste tien jaar ben ik trainer, coach, spreker en organisator van fietsclinics.

Kenmerken van het 100 dagen Sportrusten Programma zijn:

  • Geschikt voor zowel beginnende als ervaren fietsers en hardlopers
  • Ademhalingsoefeningen en trainen op hartslag
  • Voor iedereen een persoonlijk trainingschema

Op verzoek en in goed overleg kunnen we onderdelen toevoegen. Bijvoorbeeld een competitie-element, het bedrijfslogo op Sportrusten materialen, het meten van de resultaten, et cetera.

[/vc_column_text][us_separator show_line=”1″ line_width=”default”][vc_column_text]

In een goed gesprek bepalen we de koers

Op basis van mijn ervaring in andere bedrijven ben ik er zeker van dat het Sportrusten 100 dagen programma de geestelijke en lichamelijke fitheid van de medewerkers zal verbeteren. De verzuimcijfers gaan zeker en vast spectaculair omlaag. Van harte nodig ik je uit voor een goed gesprek hierover. Vervolgens kan ik op maat van het bedrijf of de organisatie het 100 dagen programma ontwerpen. Hieronder meldt je je aan voor een gratis BEPAAL DE KOERS strategiesessie met mij. Je krijgt:

  • Een luisterend oor voor de wensen van de organisatie.
  • Goede raad hoe je fietsen en hardlopen kunt inzetten bij HRM
  • Een aanbod, praktisch en concreet, om aan de slag te gaan.

BEPAAL DE KOERS strategiesessie
[/vc_column_text][us_btn link=”url:http%3A%2F%2Fmarkz67.sg-host.com%2Fafspraak%2F” url=”https://aartvierhouten.nl/afspraak/” type=”primary” external=”0″ style=”3″ label=”Afspraak maken” font_size=”19px”][us_separator show_line=”1″ line_width=”default”][vc_column_text]

Wie is Aart Vierhouten?

Als profwielrenner kwam ik elf keer als eerste over de streep. Mijn specialiteit was: anderen helpen om het beste uit zichzelf te halen. Als ‘wegkapitein’ van ploegen als Rabobank, Lotto en Vacansoleil was ik koersbepalend in klassiekers en grote rondes. Voor Robbie McEwen en andere toppers bereidde ik de sprint voor in de Tour de France en klassiekers. Als trainer en coach legde ik de basis voor jonge renners als Wout Poels en Tom Dumoulin. Nu verzorg ik fietsclinics, lezingen in bedrijven en in-company sportieve programma’s.

Meer over Aart Vierhouten

[/vc_column_text][us_separator show_line=”1″ line_width=”default”][/vc_column][/vc_row]