Eén echte col oprijden

[vc_row css=”.vc_custom_1561732811714{margin-top: 0px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][vc_column][us_image image=”30525″ size=”full”][vc_custom_heading text=”Eén echte col oprijden” font_container=”tag:h1|font_size:48px|text_align:left” google_fonts=”font_family:ABeeZee%3Aregular%2Citalic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_column_text]Je denkt er al een tijdje aan; hoe zou het zijn om eens zo’n berg van 10 á 20 km op te rijden? Het lijkt je helemaal geweldig. En dat is het ook!

Ben jij die fietser die de uitdaging aan wilt gaan, of juist al een ervaren fietser die eens een schema willen volgen? Met het 1 echte col schema leg jij de juiste basis om tijdens het klimmen óók te genieten van het imponerende landschap waar je doorheen rijdt. Bijvoorbeeld die ene befaamde Alpencol de Alp d’ Huez of de hoogste Alpen col; de La Bonette of wordt het Italië met de legendarische Stelvio Pass in de Dolomieten.

De eerste fietstraining doen we samen. Zo starten we samen jouw 100 dagen programma op!

Uiteindelijk ga je na 100 dagen vol vertrouwen jouw uitdaging aan en kom je met een glimlach boven.
Met een bijkomend voordeel dat je weegschaal iets anders aangeeft en je er een superfit gevoel aan over houdt.

Met dit schema heb je 100% bovenkomgarantie

Het Trainen met een prof trainingsprogramma begeleidt je in 100 dagen naar een stevige basis ‘bergop’ fietsconditie die ervoor zorgt dat jouw top gehaald wordt.

Enige vereiste is 3x per week fietsen! De arbeid/rustverhouding is zo verwerkt in het 100 dagen schema dat je, je al gauw fitter voelt, dieper slaapt en blijer wakker wordt.

In je eigen persoonlijke online dashboard wordt na het ingeven van je omslagpunt, jouw hartslagzones weergegeven welke je aanhoudt bij de verschillende trainingen. Je trainingsagenda kan je hier volgen en naar je eigen agenda aanpassen. Ook lees je wat de verschillende trainingsvormen inhouden en hoe deze uit te voeren. Het programma zorgt zo voor jouw arbeid/rust verhouding. Gedurende de 100 dagen ontvang je mail met kennis over voeding, ademhaling en training die bijdragen aan je persoonlijke verrijking. Dit vormt de basis voor razendsnel resultaat en dat je blessures, overtraindheid en andere ellende voorkomt.

WAAROM HET GEBRUIK VAN EEN HARTSLAGMETER JE VERDER BRENGT

Trainen met een hartslagmeter helpt je fantastisch om in balans je fietsconditie op te bouwen. Je gebruikt het omslagpunt(hartslagwaarde) hierbij als startpunt. Het omslagpunt is het moment en hartslag wat je bereikt, tijdens een langdurig sportieve inspanning, wanneer je écht moeite hebt een oefening vol te houden maar dat het nog net lukt. Deze hartslagwaarde is persoonlijk en hoort bij ‘jouw DNA’.

Het omslagpunt bestaat uit de ingrediënten; fietsconditie, spierkracht, aanleg en mentale weerbaarheid dit samen bepaald jouw fietssnelheid.

Kortom het omslagpunt is voor de fietser een ijkpunt en dé start van waaruit je trainingszones worden bepaald. Neemt je conditie niveau toe dan verandert je omslagpunt in waarde nagenoeg niet maar door je toegenomen spierkracht en uithouding verandert je fietssnelheid wel! Oftewel je fietst sneller met dezelfde hartslag en houdt dit ook nog eens langer vol!  We bepalen je omslagpunt bij de start, wanneer we samen gaan fietsen.

Wat je nodig hebt op je eerste fietstraining samen met mij? Een hartslagband/meter en natuurlijk je racefiets 🙂

Mijn koers; 1 echte col pakket

Het programma 1 echte col geeft je alles wat je nodig hebt om in topvorm te komen. Dit is wat je krijgt:

  • Kennismaking op de fiets met mij (Aart Vierhouten), je eerste fietstraining waar we jouw fietspositie doornemen en je omslagpunt bepalen, op een locatie naar keuze
  • 100-dagen-schema; wat, hoe en hoeveel je moet trainen op de fiets en naast de fiets met o.a. praktische tips en ademhalingsoefeningen
  • Toegang tot Trainen met een prof; jouw online omgeving met je persoonlijke trainingsschema
  • 100 dagen online begeleiding; inzichten en kennis over suikers en vetverbranding, training, hartslag en ademhaling
  • Persoonlijk contact met mij via mail – telefoon gedurende de 100 dagen
  • Een prachtig boek vol kennis, foto’s en anekdotes: KOPWERK

De prijs van het 100 dagen trainingsprogramma inclusief de 1 op 1 starttraining is € 495, –

Wil je het 100 dagen trainingsprogramma zonder de 1 op 1 starttraining met Aart is het € 199, –

 

Jouw trainer, Aart Vierhouten

Je 100 dagen trainingsprogramma is samengesteld door mij, Aart Vierhouten. Ik was 14 jaar profrenner, 3 jaar bondscoach bij de KNWU en nog steeds actief als trainer en personal coach.
Als trainer en coach legde ik destijds de basis voor jonge renners en huidige profs zoals Wout Poels en Tom Dumoulin, Dylan van Baarle en Mike Teunissen.

Na een carrière van 14 jaar heb ik geleerd dat wie uitsluitend op wilskracht rijdt, zichzelf langzaam maar zeker sloopt. De kunst is om naar je lichaam te luisteren. Je hartslag en je ademhaling zijn daarbij bepalende factoren. Om mij heen zie ik dat de meeste recreatieve fietsers en zelfs topamateurs niet weten hoe je deze twee zaken optimaal kan trainen. Mede hierdoor heb ik samen met ademspecialist Koen de Jong het boek KOPWERK geschreven. De kennis uit KOPWERK vormt in combinatie met de trainingsprogramma’s uit Trainen met een prof de basis voor enorm veel fietsplezier!

Jij bepaalt wanneer je fietst. Ik zorg dat je snel vooruit gaat. Ingrediënten: rustig ademen, slim trainen, vogels kijken, snoeihard fietsen en keihard rusten.

Sportieve groet,

Aart Vierhouten

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]